Kjøkkenfornyelse

s3-Gammelt kjøkken-DSC_9678

Det gamle kjøkkenet

Fra Påske 2016 har det skjedd store forandringer med kjøkkenet på Sandom – vi har bygget om og fornyet!

Gjestene våre merker ikke så mye til dette, men for oss som arbeider her og alle våre frivillige har dette betydd mye med tanke på arbeidsmiljø og forenkling av det som skjer i forbindelse med matlaging. Det gamle kjøkkenet var nedslitt og modent for fornyelse. Lite var gjort siden 70-tallet…

Dette er et stort økonomisk løft for et lite sted som Sandom, men vi har mange venner – og kanskje du også er en av de som ønsker å gi oss en gave til dette prosjektet? Det er fortsatt behov for midler til fullføring av kjøkken og det som følger med av omdisponering av rom i avdelingen.

Merk gave «kjøkkenfornyelse» til konto:  3000.27.03056

Her er nytt fra prosessen med kjøkkenfornyelse:

Det nye kjøkkenet

Våren 2016 ble selve kjøkkenet bygget om og utvidet. Ny kjøkkeninnredning kom på plass og kjøkkenet kunne tas i bruk noe uferdig til sommeren

Våren 2017 kom kjøle/fryserom og tørrlager på samme plan som kjøkkenet på plass.

Det neste året er planen å få panelt ytterveggen mot skogen, få på plass nytt bøttekott og gjøre om «biblioteket» til «resepsjon/møterom/sitteplass for husfolket og omgjøring av gammelt tørrlager til et soverom. Videre – etter tid og økomomi ønsker vi å pusse opp husfolkrommet i kjelleren og få laget nytt bad/toalett i kjelleren.

Det har kommet inn gaver til det som er gjort hittil, men målet er ikke nådd enda. Gud vet hva vi trenger å få inn, og hvem han skal minne om å gi en gave til dette. Et lite bidrag fra mange utgjør mye i sammenhengen.

Dugnadshjelp:

Det er fortsatt behov for hender til å gjøre det som er nevnt over her,
så om du har ledige stunder og lyst til å snekre – så ikke nøle med å kontakte oss!

Det ligger noen bilder fra prosessen på vår Facebookside – gå gjerne inn å se der ;-).