Kjøkkenfornyelse

s3-Gammelt kjøkken-DSC_9678I vår skal det skje store ting på Sandom – vi skal bygge om og fornye kjøkkenet vårt!

Gjestene våre vil mest sannsynlig ikke merke stort til dette, men for oss som arbeider her og alle våre frivillige vil dette bety mye med tanke på arbeidsmiljø og forenkling av det som skjer i forbindelse med matlaging. Nåværende kjøkken er nedslitt og modent for fornyelse. Lite er gjort siden 70-tallet…

Dette er et stort økonomisk løft for et lite sted som Sandom, men vi har mange venner – og kanskje du også er en av de som ønsker å gi oss en gave til dette prosjektet?

Merk gave «våraksjonen» til konto:  3000.27.03056

Her er nytt fra prosessen med kjøkkenfornyelse:

Nå har vi kommet langt på vei i planleggingen, og venter på tegninger så søknad for det lille utbygget kan sendes til Kommunen rett over påske.

Det vi ønsker å få til i år er å fornye innvendig i selve kjøkkenet med ny innredning, kjøle/fryserom og tørrlager på samme plan og det bygningsmessige som er nødvendig for å få til dette. Dette innebærer også en liten utvidelse på ca 5,5 x 1,5 meter og samtidig ny drenering av kjellermur mot Kollen.

Det har kommet inn en del gaver i Våraksjonen, men målet er ikke nådd enda. Gud vet hva vi trenger å få inn, og hvem han skal minne om å gi en gave til dette. Et lite bidrag fra mange utgjør mye i sammenhengen.

Dugnadshjelp:

Når det praktiske arbeidet starter opp etter påske, trenger vi også flere hender til å rive og bygge opp og montere kjøkken, så vet du allerede nå at du kan gi oss noen dager i perioden uke 13 til 23/24 – så ikke nøle med å kontakte oss!

Vi legger ut bilder fra prosessen på vår Facebookside – gå gjerne inn å følge med der ;-).