Nytt kjøkken på Sandom

Våren 2016 bygget vi om og fornyet kjøkkenet vårt! Et stort løft for et lite sted, men takk til Gud, og til alle de som har gitt små og store bidrag både i pengegaver og med arbeidskraft!

s3-Gammelt kjøkken-DSC_9678

Det gamle kjøkkenet

Gjestene våre merker ikke stort til dette, men for oss som arbeider her og alle våre frivillige betyr dette mye med tanke på arbeidsmiljø og forenkling av det som skjer i forbindelse med matlaging. Det gamle kjøkkenet var nedslitt og overmodent for fornyelse. Lite var gjort siden 70-tallet…

_DSC2651-red

3 bilder av det nye kjøkkenet 25/8-16

Kjøkkenprosjektet var pr. juli 2017 nesten ferdig selv om en del detaljer som også tar en del tid gjenstår. Toalettet mot spisestua er tatt i bruk, ventilasjonsanlegg og kjølerom/fryserom og tørrlager er i funksjon.

Nytt kjøkken-1

Dette er et stort økonomisk løft for et lite sted som Sandom, men vi har mange venner – og kanskje du også er en av de som ønsker å gi oss en gave til dette prosjektet?
Vi har fått inn midler til det som er gjort så langt, men det gjenstår en del investering og arbeid fortsatt.

 

Merk gave “kjøkken Sandom” til konto:  3000.27.03056

Dugnadshjelp: Vi ønsker fortsatt å komme i kontakt med hendige mennesker som kan gi noen dager av tiden sin og være med å fullføre dette prosjektet. Ikke nøle med å kontakte oss, så snakkes vi!

 

Flere klipp fra rundbrevet om kjøkkenet (PDF-fil)