Om Påskeretreat

Påske på Sandom

påske-1På denne retreaten får vi i fellesskap mulighet til å følge Jesus i hans lidelse, død og oppstandelse, og la det relatere til våre liv.

Før du melder deg på, kan det være greit å vite at påskeretreaten har en spesiell karakter; og kan oppleves som mer krevende enn en «vanlig» retreat:

På Langfredag og påskeaften er det for eksempel taushet hele dagen. Langfredag er det samlinger i kapellet kl. 9, 12 og 15, der vi synger, leser tekstene og følger Jesus på lidelsens vei. Om kvelden de tause dagene har du mulighet til å sitte i stua og lytte til musikk, lese, være alene på rommet eller gå tur ute.

På påskeaften er det bare ei samling i kapellet. Begge dagene serveres det enkle måltider, og ved alle måltider spilles det musikk. Første påskedags morgen starter vi tidlig med en festgudstjeneste – i glede over Jesu oppstandelse.påske-3

Mange av Sandoms gjester har opplevd en påske de aldri vil glemme – en velsignelse som gir farge både til hverdagen og kommende påskehøytider.

Vi regner med at alle våre gjester følger dagsrytmen, og om tausheten for eksempel skulle bli for utfordrende, er det mulighet for personlig samtale med noen i husfolket hver dag.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon om du tror at dette kan være noe for deg, eller om det er noe du er usikker på i forhold til påskeretreaten.

Dagsprogram påskeretreat (forbehold om små endringer)

Påske-torn-miniVi ønsker deg hjertelig velkommen
til å feire påske på Sandom!